Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@04:20:30 GMT

تایمر هند: دهلی به خرید نفت از ایران ادامه می دهد

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۸۳۲۳۲

تایمر هند: دهلی به خرید نفت از ایران ادامه می دهد

به گزارش جماران؛ روزنامه تایمر هند نوشت: دهلی نو طی مذاکراتی با واشنگتن عنوان کرده است که به دلیل بحران‌های اقتصادی کنونی کشور نمی‌تواند واردات نفتی خود با ایران را قطع کند و بنابراین خرید نفت را همچنان ادامه خواهد داد.

تایمز هند با آوردن نظرات چند صاحبنظر سیاسی در این مورد نوشته است، تحریم‌های آمریکا علیه واردات نفت ایران تهدید جدیدی برای تعادل ناپایدار و خطر بالا رفتن قیمت نفت ایجاد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس نظرجول هانکوک ، تأثیر تحریم نفتی ایران باعث ایجاد تنش بازار جهانی نفت خواهد شد، ایران سومین تولیدکننده نفت خام سازمان اوپک است.

ایران در ماه گذشته قبل از اعلام بازگشت تحریم‌ها معادل 2٫5 میلیون بشکه در روز نفت صادر کرد.

قیمت هر بشکه نفت خام برنت در ماه اکتبر به بالاترین سطح خود در دو سال گذشته به مقدار 85 دلار رسید.

جیوانی استونو نیز یکی دیگر از این تحلیلگران است که می گوید: آمریکا هم‌اکنون در وضعیت مبهمی قرار دارد، ابتدا قصد به صفر رساندن صادرات نفتی ایران را داشت اما سرانجام با تضعیف سیاست‌های خود علیه ایران تصمیم به معاف کردن برخی از کشورها برای واردات نفت از ایران گرفت.

مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا جمعه هفته گذشته اعلام کرد که هشت کشور جهان توانسته‌اند برای واردات نفت خام از ایران معافیت دریافت کنند.

بلافاصله بعد از انتشار این خبر، ترکیه اعلام کرد که یکی از کشورهای مشمول معافیت است و تحلیلگران پیش‌بینی کردند که هند نیز باید یکی از دیگر کشورهای فهرست هشت نفرِ معافیت تحریم‌های آمریکا علیه ایران باشد.

جول هانکوک دیگر تحلیلگری است که گفته است: هند طی مذاکراتی با آمریکا عنوان کرده که به دلیل بحران‌های اقتصادی کنونی کشور تا ماه مارس سال آینده نمی‌تواند واردات نفتی خود با ایران را قطع کند.

هانکوک بر این باور است که در صورت افزایش قیمت نفت در ماه‌های آینده بلاشک اعتماد مصرف‌کنندگان نسبت به آمریکا کاهش می‌یابد و در صورت وقوع این اتفاق احتمال تحت‌فشار قرار گرفتن آمریکا برای حذف تحریم‌های نفتی علیه ایران وجود دارد.

باوجود آنکه برخی از کشورهای بزرگ تولیدکننده نفت وعده‌هایی برای افزایش تولید در صورت کاهش نفت ایران مطرح کرده‌اند، اما این احتمال نیز وجود دارد که این اقدام آنان مانع توانایی انعطاف‌پذیری در مقابل بحران دیگری در آینده خواهد بود.

عربستان سعودی بزرگ‌ترین تولیدکننده نفت خام جهان در پاسخ به کاهش تولید نفت خام ایران وعده افزایش تولید نفتی داده است اما برخی تحلیلگران براین باورند که سعودی با این اقدام توانایی‌های خود را هدر می‌دهد.

واردات نفت هند از ایران در سپتامبر، 27 درصد نسبت به سپتامبر سال گذشته رشد کرد و به 527 هزار و 600 بشکه در روز رسید. همچنین خریداران هندی قصد دارند در نوامبر باوجود آغاز تحریم‌ها، 9 میلیون بشکه نفت ایران را خریداری کنند. میانگین واردات هند از ایران در فاصله ژانویه تا سپتامبر 592 هزار و 400 بشکه در روز بود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 21٫3 درصد افزایش داشت.

مقامات جمهوری اسلامی ایران هم اعلام کرده اند ؛ تحریم های جدید آمریکا بیشتر یک موضوع کاملا تبلیغی و روانی است بطوریکه عبدالناصر همتی رییس بانک مرکزی نیز با اشاره به عقب نشینی دولت آمریکا از ادعای خود برای به صفررساندن فروش نفت ایران، خاطرنشان کرد: دولت آمریکا هر کاری که می خواست، انجام داد و بعد از چهارم نوامبر ( 13 آبان ماه) اتفاق خاصی نخواهد افتاد.

ترامپ با حربه تروریسم اقتصادی و تحریم های یک جانبه غیرقانونی و فشار به جامعه جهانی به دنبال ایجاد جنگ روانی و القای انزوای ایران است اما تجربه ماه های اخیر و همراهی نکردن جهان با آمریکا نشان داد که این کشور هیچگاه به هدف خود دست نخواهد یافت.

تحریم هایی که آمریکا یکجانبه علیه ملت ایران اعلام می کند، از مدت ها قبل شروع شده و جامعه جهانی با آنها همراهی نکرده تا جائی که ترامپ مجبور شده است از برخی از آنها عقب نشینی کند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی نفت ایران نفت خام ایران و هند نفت خام ایران تحریم نفت ایران تحریم صادرات نفت ایران راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۸۳۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهری شلوغ با بیشترین نرخ رشد جمعیت در جهان

دهلی، پایتخت هند، شهری ۳۳ میلیون نفری و سرشار از شگفتی‌های تاریخی در کنار زندگی مدرن است که جمعیت آن سریع‌تر از هر نقطه دیگری در جهان رشد می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، جهان از قرن چهاردهم میلادی شاهد افزایش جمعیت انسانی بوده و سرعت رشد جمعیت هشت‌میلیاردی فعلی نشان می‌دهد که این روند در دهه‌های اخیر شتاب گرفته است. در این میان بعضی از مکان‌ها بیشتر از سایرین تحت‌تأثیر رشد جمعیت قرار دارند.

بر اساس چشم‌انداز شهرنشینی جهانی سازمان ملل متحد در سال ۲۰۲۴، دهلی در شمال هند، شهری با سریع‌ترین رشد در جهان محسوب می‌شود که در سال‌های اخیر شاهد افزایش جمعیت و رشد اقتصاد خود بوده است. جمعیت این شهر در سال گذشته ۲.۷۳ درصد افزایش داشته و در حال حاضر حدود ۳۳.۸ میلیون نفر است. جمعیت دهلی در سال ۱۹۵۰ تنها ۱.۳ میلیون نفر بود. این شهر در سال ۲۰۲۴ شاهد نرخ رشد ۹ درصدی بود که بالاترین نرخ رشد در بین شهرهای جهان به‌شمار می‌رود. شهرهای دیگری که در سال ۲۰۲۴ رشد چشمگیری داشتند، بنگلور هند، شانگهای چین و داکا بنگلادش هستند.

شگفتی‌های دهلی

دهلی به‌عنوان یک شهر مستحکم در حدود سال ۱۰۵۲ تأسیس شد، با این حال آثار معماری این منطقه نشان می‌دهد که از ۳۰۰ سال قبل از میلاد میزبان انسان‌ها بوده، در نتیجه شهر میزبان مجموعه‌ای از ساختمان‌های تاریخی و منطقه‌ای خاص به نام دهلی قدیم (مملو از خیابان‌های پرپیچ‌وخم و باریک) است.

دهلی از سال ۱۹۱۱ جایگزین کلکته شد و عنوان پایتخت هند را از آن خود کرد. این شهر رنگارنگ و روح‌بخش غرق در تاریخ و در عین حال مملو از زندگی مدرن است. دهلی مجموعه‌ای شگفت‌انگیز از تاریخ، فرهنگ، آشپزی، تجارت و زندگی خیابانی را با مناظر و فعالیت‌های بی‌شماری برای بازدیدکنندگان خود ارائه می‌کند.

پایتخت هند در دید اول مکانی شلوغ و پر هرج‌ومرج به‌نظر می‌رسد، اما با کمی صبر می‌توان به بخش‌هایی از شهر رسید که تصاویری ظریف از زندگی روزمره و لایه به لایه باستانی آن را با بیش از دو هزار سال تاریخ آشکار می‌کند. غذاهای خیابانی این شهر، افسانه‌ای و گشت‌وگذار در خیابان‌های بخش قدیمی آن موجب شگفتی است، زیرا بازدیدکنندگان را با بناهای پنهانی مانند خانه میرزا غالب (شاعر افسانه‌ای اردو)، مسجد سر به فلک کشیده جاما (بزرگ‌ترین مسجد هند) یا خاری بائولی (بزرگ‌ترین بازار ادویه آسیا) مواجه می‌کند.

در ورای این تصویر زیبا، واقعیتی از زندگی روزمره بعضی از ساکنان نیز وجود دارد. دهلی به‌طور مشخصی دارای مشکل آلودگی هوا است و حتی در سال ۲۰۱۴ به‌عنوان آلوده‌ترین شهر جهان شناخته شد. در سال‌های پس از آن نیز در این لیست جای داشت. این شهر همچنین مناطق وسیعی از زاغه‌ها را در خود جای داده است و تصور می‌شود ۴۹ درصد از جمعیت روزافزون آن در خانه‌های موقت و مستعمرات غیرمجاز بدون هیچ‌گونه امکانات مدنی زندگی می‌کنند.

کد خبر 750992

دیگر خبرها

  • شهری شلوغ با بیشترین نرخ رشد جمعیت در جهان
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • خرید باشگاه هوادار یک شایعه تبلیغاتی بود!
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟
  • مهار ایران توسط چین؛ چالش‌هایی برای اهرم فشار آمریکا
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران، پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • رژیم صهیونیستی در حال بررسی اعمال تحریم علیه ترکیه